Search
Close this search box.

Termeni si conditii

1. Datele de identificare ale comerciantului

1.1 MAGNA FLOWERS S.R.L. cu sediul social in Bulevardul Metalurgiei 61c, București, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/18691/2023 , CUI 48898209.

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

2.1 Consumatorul poate inregistra comenzi pe site, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmand pasii de finalizare a comenzii sau prin asistenta telefonica apeland numarul de telefon afisat pe pagina site-ului (tarif normal).

2.2 In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si rezervarea acestora.

2.3 E-mailul primit automat de catre Consumator, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Comenzile vor fi validate de catre un operator.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

3.1 Toate preturile produselor sunt exprimate in RON, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor.
Preturile afisate NU contin taxa de transport pentru sectoarele Bucuresti. Taxa de transport se va adauga automat, in functie de sectorul din Bucuresti.

3.2 Produsele care au deja reduceri nu se pot cumula cu alte cupoane sau reduceri, decat daca acest lucru este specificat in mod express.

3.3 Modalitatea de plata este prin plata cu cardul online , prin POS, in florarie. In cazul platilor online, dupa plasarea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina de checkout, pentru realizarea platii online, in siguranta. In acea pagina va trebui sa introduceti datele cardului Dvs si sa urmati pasii de pe ecran. Numele si pretul comenzii va fi trimis automat, pentru a face procesul de plata cat mai usor cu putinta.

4. Informatii despre livrare

4.1 Livram personal sau prin livratori aranjamentele noastre. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

5. Disfunctionalitati ale site-ului

5.1 Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de SC TULIPA FLOWERS GARDEN SRL si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
preturile afisate, transport sau alte servicii;
intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.

Scroll to Top