Search
Close this search box.

Politica de confidentialitate

Asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal este o cerință esențială pe care https://storyflowers.ro o are în vedere, prin urmare vom prelucra datele dumneavoastră în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă în Romania.

Pentru a asigura transparența față de Dvs., în cele ce urmează vă facem cunoscute informațiile esențiale despre colectarea, utilizarea și protejarea datelor Dvs. personale în activitatea noastră comercială prin care vă oferim produsele noastre pentru cumpărare prin pagina noastră web https://storyflowers.ro sau personal de la sediul firmei noastre.

FIRMA: MAGNA FLOWERS S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza această prezentare a politicii de confidențialitate fără o informare prealabilă și fără a motiva modificările, prin urmare vă recomandăm să vă țineți la curent cu eventualele actualizări citind periodic această politica de confidențialitate.

Operatorul paginii web https://storyflowers.ro – date de contact:

Operatorul paginii https://storyflowers.ro este MAGNA FLOWERS S.R.L. cu sediul social in Bulevardul Metalurgiei 61c, București, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/18691/2023 , CUI 48898209. prin urmare în cazul utilizării de către Dvs. a paginii web https://storyflowers.ro tot aceasta societate, cu datele prezentate mai sus, devine operatorul datelor Dvs. personale.

În legătură cu prelucrarea datelor Dvs. personale legat de utilizarea paginii web și de legătura comercială dintre Dvs. și societatea MAGNA FLOWERS S.R.L , puteți să ne contactaţi oricând prin e-mail la adresa de e-mail: contact@storyflowers.ro sau prin poștă la adresa societății.

Datele personale prelucrate de societatea MAGNA FLOWERS S.R.L.:

Având în vedere că datele Dvs. le colectăm direct de la Dvs., veți cunoaște întotdeauna datele pe care le vom prelucra.
Aceste date personale servesc exclusiv pentru a vă servi cu produsele comandate de pe pagina web, fiind următoarele :
Datele personale colectate odată cu transmiterea unui mesaj de pe pagina web https://storyflowers.ro : nume, prenume, telefon și adresa e-mail.
Datele personale colectate în cazul transmiterii prin e-mail a cererilor de ofertă, a solicitărilor de informații suplimentare : nume, prenume, telefon și adresa e-mail.

Datele personale colectate în cazul transmiterii prin e-mail a comenzilor pentru cumpărarea produselor publicate pe https://storyflowers.ro

Date pentru întocmirea facturii fiscale : produsul comandat, nume, prenume, adresa de facturare date necesare pentru livrarea produselor prin curier : adresa de livrare, persoana de contact și numărul de telefon al persoanei de contact

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare. Informații cu privire la acestea găsiți în notificarea noastră

Scroll to Top