Search
Close this search box.

Despre noi

Descoperiți povestea florăriei noastre

Cine Suntem Noi ?

Transformăm flori în povești vii

Povestea noastră a început în luna noiembrie a anului 2023 și de atunci cu pași mici dar siguri am crescut și ne dezvoltăm armonios într-o comunitate de oameni tineri și frumoși.
Ne dorim să vă fim mereu aproape în momentele importante din viața dumneavoastră.

Misiunea Noastră

Ducem povestea mai departe cu fiecare floare.

Misiunea principală a Story Flowers este de a crea experiențe unice și memorabile pentru clienții săi. Fiecare buchet și aranjament floral este conceput cu grijă pentru a transmite o poveste și pentru a aduce bucurie și emoție celui care primește.

De ce să apelați la noi ?

Vă oferim Bucurii și Fericire

La Story Flowers, ne dedicăm să oferim fiecărui client o experiență florală unică și memorabilă. Cu flori proaspete și de cea mai înaltă calitate, create în aranjamente spectaculoase și pline de eleganță, vă garantăm că veți găsi ceva special pentru orice ocazie.

Calitate și prospetime

Ne angajăm să folosim doar cele mai proaspete flori și materiale de cea mai înaltă calitate pentru a crea aranjamente florale de excepție.

Aranjamente personalizate

Echipa noastră este dedicată să ofere servicii personalizate și atenție la detalii. Ne dorim să înțelegem nevoile și preferințele fiecărui client pentru a crea buchetul sau aranjamentul dorit.

Diversitatea ofertei

Story Flowers oferă o gamă variată de produse, de la buchete clasice la aranjamente florale moderne și inedite, potrivite pentru orice ocazie sau gust.

Profesionalism și pasiune

Suntem o echipă pasionată de frumusețea naturii și de arta florală.

Livrare promptă

Oferim servicii de livrare rapidă și eficientă, pentru ca buchetele și aranjamentele noastre să ajungă la destinație la timp și în stare perfectă.

Bucurie și emoție

Florile au puterea de a aduce bucurie și emoție în viețile noastre. Cumpărând de la Story Flowers, clienții vor putea să transmită sentimente sincere și să creeze amintiri frumoase pentru cei dragi.

Discount up to 30% for your first purchase.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Insight

Latest News & Article

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top